Wall Street Journal публикува документ, описващ хонорара, който Дуейн Джонсън си е поискал за участието си в най-новата продукция на Universal Pictures „Red Notice“. Според данни на изданието, „Скалата“ ще получи твърдо възнаграждение от 22 милиона долара за ролята си и необявени бонуси, спрямо това как филмът се тиражира в бокс офисите по света.

Запознати твърдят, че това е една от най-големите суми, получавани от актьор само за един филм от поне десетилетие. Този хонорар го нарежда до звезди като Уил Смит, Джулия Робъртс и Джордж Клуни, които са сред малцината получавали повече от 20 милиона за един филм.

Hollywood Reporyer, която определя популярността на известните личности заедно с аналитичната компания MVPIndex, Reporter извършва ежеседмичен анализ на популярността на кино звездите в социалните мрежи като Twitter, Facebook, Instagram, YouTube и Google Plus. За разлика от останалите подобни класации обаче, изданието взема предвид не само броя последователи, но също и на „социалния ангажимент“, демонстриран на въпросните платформи.

Така, тази седмица големият победител е Дуейн Джонсън, известен още и като Скалата. Той е станал тазседмичният номер 1 благодарение на своя снимка, която е публикувал в Instagram и на която е облечен като Невероятният Хълк за Хелоун. Само за седмица публикацията е била харесана от 4 млн. потребители на мрежата. Предполагаме, че това трябва да бъде урок за всички амбициозни актьори. Трябва да омайвате публиката си с истории не само от настоящето, но и от миналото си.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook