Трикратната ни Световна шампионка по фитнес и скандална рап изпълнителка Анн-Джи пусна ново видео към рап парчето “ За тебе ли?!“

Анн-Джи твърди че, няколко месеца са и били нужни да сътвори текст, който да не е толкова скандален, като в песента и “ Чупи стойки“, която беше забранена в YouTube до 18 години.

“ Не знам за друг рап изпълнител, не само в България, на който да са му забранили песента заради текста? Пиша за нещата от живота, действетелността, която ни заобикаля, неща които съм преживяла и наблюдавала около мен, рапа е уличен стил и отразява проблемите на новото поколение. Езикът нормално да е жаргонен, затова не е поп музика. Текстовете ми са социални, затова са толкова силни и явно неудобни за някои хора. „- споделя певицата.

Новото видео е заснето в София, в СПА хотел от Media frame. Преобладаващите кадри са във фитнес, с трениращи красиви тела, облечени в спортната марка на шампионката – Fitness by Ann-G. LimosBG се погрижиха за шикозната розова лимузина във видеото, която невероятно пасва с новата актуална визия на Анн-Джи с розови и други цветни кичури в косата и “ rainbow“. Тя сменя няколко визии в клипа, като втората – плитките са нейна запазена марка, от години.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook