Претендентът Благовест Ханджиев определено знае как да впечатлява, да предизвика усмивки и определено да натрупа точки в листа на журито, особено на една от главните му представителки, а именно атрактивната манекенка Катрин Вачева! Всяко едно от момчетата явили се тази година на конкурса се представи с индивидуален номер – танц, песен, демонстрация на бойни изкуства, сборни хореографии само и само да впечатли журито, в което преобладаваха красиви миски.

Още с излизането си на сцената Благовест Ханджиев си заплю Катрин Вачева и пеейки, не отдели поглед само от нея като не пропускаше да й намига, танцува и демонстрира физика и музикален талант само за нея!

Манекенката леко се смути в началото, но впоследствие се усмихваше, започна да се забавлява и накрая силно аплодира изпълнението на напористият младок.

Всички останали членове на журито сред които Мис България Антония Петрова, Мис България Вселена Венета Кръстева, президентката на модна агенция Интерсаунд Ирина Папазова, дори Мис Силикон Джулияна Гани се спобутваха и кикотеха заради индивидуалното лично изпълнение към нищо неподозиращата Катрин Вачева.

Реакциите им може да се видят тук:

Друг претендент пък си хареса Джуляна Гани и й изтанцува специален стриптийз танц. Емоции определено не липсваха. Не след дълго Катрин сподели клипа в профила си във фейсбук, като благодари на момчето за поздрава и му пожела много успехи!

В крайна сметка титлата Мистър София 2017 грабна най-младият сред претендентите – Илия Манолов – с отлично поведение на сцената, изчистена визия и непретенциозност младежът впечатли публика и жури.

На грандиозното събитие пяха още Монти от Айскрийм , който представи новата си песен „Нека бъде Лудница”, заедно с дуетната си партньорка Петя Алекса, както и Дамян Попов и други известни бг изпълнители.
Избра ли къде ще почиваш?

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook