Първият уикенд от месец юни даде официален старт на лято 2017 с две поредни парти вечери. Двоен рожден ден отпразнуваха любимият хаус вокал на България Вера Русо и бутиковото бижу на Слънчев бряг Bedroom Beach.

Атрактивната изпълнителка и тази година не пропусна да бъде част от пърформънс шоуто и да открие летния сезон.
Датата 2ри юни, която съвпадна с 10 –годишнината на любимото й заведение и нейният личен празник, стана още по-специална и незабравима за и със снимките на новия й клип към парчето „House of glass disco down”.

Сред ВИП гостите на събитието бяха плеймейтката Маги Бадлер , топ дизайнерката Миглена Каканашева и скандалната писателка Калина Паскалева. Дори фолк певицата Емануела беше предпочела да се забавлява на фона на хаус дивата Вера Русо.

vera ruso

Наситени емоции, авангардни костюми, провокативни танци , отличен звук и това беше едва началото на лято 2017. Лукс, стил и много екзотика очакват познати и непознати посетители и този сезон в клубната столица на България.
Вера Русо е млада и амбициозна българска изпълнителка покорила чуждите лейбъли. Голямата изненада, която подготвя в момента е само и единствено за ценители на хубавата хаус музика. С голяма нотка на еротика престои да изпълни следващите си вокали.. на пилон!
Избра ли къде ще почиваш?

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook