Манекенката Катрин Вачева стана Кралица в Балчик, сядайки на трона на румънската кралица Мария Александрина Виктория де Единбург и слагайки на главата си нейната корона, заключена и запазена автентична през годините. Всичко това се случи в Кралската Избра за вина, която се намира в прекрасният комплекс Двореца-Балчик, където манекенките имаха специална беседа по темата с историята на това приказно място, както и дегустация на снежно вино, малиново, смокиново, бадем.

Там, под открито небе в красивите розови градини сред множество гости, се проведе Ревю-Спектакъл „Здравей, Лято“! Представиха се елегантни дамски облекла, както и ефирни рокли и бижута!

Катрин Вачева

Катрин Вачева откриваше всяко дефиле и заедно с останалите модели позираше за снимки пред обективите на всички гости, дошли да видят събитието, което бе със специален пропуск.

След това моделката засне и специална фотосесия в Нимфеума и за да се приближи до историята на кралицата, седна в нейният каменен трон с гледка към морето. Разбира се, тъй като е лято, миската позира в тъмно-зелен цял бански, съчетан с красиви златни сандали.

За доброто настроение на гостите се погрижи вечно усмихнатата Кристина Димитрова, както и Ивайло Колев, който бе водещ на събитието, облечен с елегантен черен фрак.

Още същата вечер в личният си профил във фейсбук Катрин Вачева не пропусна да сподели своите впечатления, както и историята за кралицата на Румъния, която може би малцина знаят, а по описанието в нея, тя била усмихната, елегантна и красива, с блестящи сини очи и заразителна усмивка, досущ като нашата Катрин и смело можем да отбележим, че кралската короната й отива!

Няма време. Избра ли къде ще почиваш?

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook