Тони. Самоуверена. Помъдряла. Пробудена.

Една от най-обичаните български певици издаде втория си сингъл към бъдещ нов албум. Песента се казва „Пробуждане“ и официалната й премиера се състоя на 05.05.2017 в ефира на Бг Радио.

„Пробуждане“ е изпълнена с енергия, завладяваща и чувствителна.
Не случайно Тони избира заглавието на песента така, че тя да е апел да не се предаваме, когато паднем, да намерим сили в себе си и да се оповаваме на нещата, които обичаме, за да продължим напред. След “Прераждане“–то , първия албум на Тони, идва ред и на пробуждането.

Песента e вдъхновена от кампанията на сайта probudise.bg , която има за цел да достигне до младите хора и да предаде основните послания на инициативата за информираност относно шест от най-разпространените автоимунни заболявания. „Пробуждане” прави всичко това, докосвайки ни със завладяваща мелодия и силен, позитивен текст.

Песента е динамично поп–рок парче с явни електронни елементи, които се съчетават с характерните опияняващи вокали на Тони. Текстът е на Гери Турийска , а музиката и аранжимента са на Maiwand Ahnmadzai и Hatty Keane.

В крак с музикалните тенденции, заедно с радио премиерата на парчето, Тони предоставя на своите почитатели lyric видео, което може да бъде гледано в официалния YouTube канал на певицата.

Официалното видео на „Пробуждане“ се очаква в средата на месец Май.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook