Един от най-слушаните рапъри – Милиони, представи новия си проект „Вади, вади“, който е в колаборация със своя колега и приятел Марсо.

След успешния им хит „Кучето от квартала“, двамата изпълнители решиха да се съберат за още един хитов проект. „Вади, вади“ определено грабва меломаните още от първо слушане. Парчето е по музика на новото открие на Милиони – талантливия Тодор Енчев (Jambo Beats), който определено спомогна „Вади, вади“ да носи нужния хитов заряд.

Феновете вече оцениха парчето като един от големите хитове на Лято 2017, хиляди споделяния и коментари с поздравления към Милиони и Марсо.

„Радвам се, че „Вади, вади“ се харесва на феновете, това парче е за тях. Мога да се похваля, че имаме най-яката публика, за което искам да им благодарим“ – споделя Милиони.

Точно заради страхотната публика, която никога не изневерява на своите любимци, Милиони реши да даде една възможност за да се срещнат и забавляват заедно. Скоро стартира клубното турне „Вади, вади“ на Милиони, със специалното участие на Марсо и P4Y P4LL. Турнето ще мине през 10 града и със сигурност ще се помни дълго както от феновете, така и от самите изпълнители.

Да се готвят София, Пловдив, Своге, Слънчев бряг, Перник и Сандански.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook