Андреа получи поредно международно признание за успеха си. Този път тя с гордост взе наградата в Кипър, предават от ПРофайл.

Тази година най-известното кипърско модно списание раздаде своите награди „Enmoda International Awards“.
Бляскавото събитие се проведе през уикенда, а изпълнителката на „Полудей“ е в Кипър от няколко дни.

Тя направи силен удар на световната сцена. На церемонията по награждаване, Андреа получи призът за „Най-известната българка в чужбина“.

Модното списание се интересува горещо и от случващото се в светския живот у нас.
И като страничен наблюдател издателите решават, че красивата блондинка е най-заслужила да получи това призвание. А и на нея й стана навик да прибира де що има награди в Балканите.

Разбира се, зад тези призове стои нейният усилен труд, с който успя да популяризира работата си далеч извън границите на страната.

В красивия Кипър приемат Андреа не само като успешен изпълнител, но и като истинска модна икона. Поредното доказателство за това е наградата, която вече е в ръцете й.

На стилното парти след церемонията,родната певица бе забелязана в компанията на хитовия Faydee, с когото поддържат топли приятелски и колегиални отношения. Той се качи на сцената на ежегодните награди на „Enmoda“, заедно с Mohombi, Claydee, Alex Mica, Anda Adam, Willy William и много други звезди от международната сцена. Андреа е единствената българка сред тях и без съмнение представи страната ни по най-добрия начин.

В събитието взеха участие звезди от над 20 държави и се излъчи на живо по каналите Fashion One и Nuber One, както и по националния канал BRT.

Андреа, награда Кипър, Faydee, модно списание, Кипър, награда, Enmoda, Mohombi, Claydee, Alex Mica, Anda Adam, Willy William

Поредното признание за Андреа от кипърското модно списание идва на фона на куп други международни награди през годините. Две поредни години – 2015 и 2016г., бе обявена за „Най-добрата певица на България“ на Big Apple Music Award. На същите награди грабна и приза за „Най-добър балкански изпълнител“ миналата година. Все отличия, за които колежките й могат само да завидят.
Избра ли къде ще почиваш?

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook