Образът на Анн-Джи украси купите и медалите за жени на Балканското по фитнес на Световната Фитнес Федерация

Трикратната ни Световна шампионка и фитнес модел Анн-Джи, която миналата година прибави към титлите си още едно злато- това от Балканския шампионат, тази година украси медалите и купите за жени на първенството.

След като миналата година наградиха Анн-Джи за 10 години успешна съвместна дейност с World Fitness Federation, сръбските представители и домакини на Балканското първенство тази година почетоха нашата звезда, като сложиха нейния лик на медалите и купите за жени. Това беше изненада за родната ни гордост и тя остана очарована и трогната от жеста на уважение към дългогодишната и фитнес кариера, изпълнена предимно със златни медали. Нейните конкурентки и приятелки, в различните категории, от различни балкански страни, бяха окичени с медали носещи лика на най-многократната победителка- Анн-Джи, какво по-хубаво признание от това!!
С годините Анн-Джи се наложи, като еталон за красиво, спортно, хармонично фитнес тяло и има много последователки. С нейната марка Fitness by Ann-G тя наложи за пръв път в България мода на фитнес дрехите и не спира да ни изненадва с нови идеи.
Избра ли къде ще почиваш?

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook