Белослава ще бъде сред гостите на големия концерт на Графа в зала Арена Армеец. Това стана ясно от пост в официалната Facebook страница на събитието, в който изпълнителят сподели общата им песен „Сън” с хаштаг #6април. Феновете посрещнаха действието като сигурен знак, че във вечерта на дългоочакваното събитие ще чуят на живо красивия дует с Белослава.

На финала преди големия концерт, Графа все още пази в тайна имената на всички гости, с които ще сподели сцената на 6 април. Напоследък, се носят „Слухове”, че Поли Генова също ще бъде сред изпълнителите в Арена Армеец, за да представи популярната им обща песен.

През годините Графа реализира дуети с едни от най-популярните и обичани български изпълнители. Това изостря допълнително любопитството на феновете, нетърпеливи да разберат и останалите имена на гостите за концерта в зала Арена Армеец.

Дни преди голямото музикално шоу стана ясно, че в технически план също можем да очакваме едно преживяване на световно ниво. Специално за събитието пристига легендарният Jesper Hvenegaard, който ще се присъедини към българския екип със своя софтуерен шедьовър за заснемане на концерти – CUE PILOT. Международно признатият специалист е една от ключовите фигури в заснемането на големи музикални ТВ-продукции като Евровизия, Melodifestivalen и други.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook