Манекенката Катрин Вачева за пореден път доказа своя неповторим стил и класа в избора си къде да празнува рождения си ден, а именно – във воденият за най-скъп град в света – Сингапур и емблематичният му 5-звезден хотел Marina Bay Sands. Аплодисменти за топ-избора и честит рожден ден, Катрин!

Този хотел предлага най-големия в света инфинити басейн на покрива на сградата на 57-я етаж, 20 заведения за хранене и казино от световна класа. Проверката показва, че една нощувка в Marina Bay Sands Hotel струва 520$. Явно моделката не щади средства и си позволява лукс като истинска звезда, а снимките, които публикува в личният си профил във фейсбук сами говорят за това.

Катрин Вачева

В не малко телевизионни предавания Катрин е споделяла, че една от нейните най-големи страсти е да пътува по света и да опознава различни култури, хора и бит и да не пести средства именно за „храната за очите“ -пътуванията!
„Това, което видиш и запечатиш като дестинация и миг, това остава спомен за цял живот, всичко материално като дрехи и вещи му отминава времето, спомените, които си изживял остават!“ – споделя моделката.

Сингапур е известен със своята шопинг улица Орчард Стрийт (нещо като родната софийска Витошка, само че със „скромните“ 277 мола), на която каквато и манекенска походка да притежаваш – ала-г-ца Вачева дори – то крака няма да ти останат.

Наскоро Катрин Вачева участва в рубриката „Вип домове“ на предаването „Дом за всеки“ по Нова ТВ и показа за пореден път, както и в реалити формата „Пепеляшка“, своя страхотен апартамент, в който отново лъхаше на скъпо, подбрано и креативно подредено – свещи, кожи, мрамор, огледала, много топлина и изчистени детайли, а двуметровото огледало, което манекенката има над главата си в своята спалня, остави без дъх водещия Драго Симеонов, който, лягайки на спалнята, се размечта и неволно или не попита миската: „Катрин, мислиш ли, че между нас може да се получи нещо?“, на което като отговор се получи дружен смях от целия екип.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook