Изключително популярната изпълнителка Индира Радич лично гостува инкогнито на новия собственик на нощния клуб легенда BIAD Димитър Иванов.

Звездата на Балканите и Света бе посрещната по червен килим и огромни букети с червени рози и първото синьо испанско вино в света.

За да обсъдят своите нови проекти двамата седнаха във вип зоната на клуба и под зоркото око на бдителна охрана.

„Искам да снимам новия си клип в София, България за да почуствам енергията и хората,които ме зареждат всеки път, когато идвам. Искам да покажа емблематичните за София места, най-легендарния клуб, хотел, черната роза Metanoa на Алекс Микова от която съм впечатлена. Мога спокойно да снимам в студиото ми в Белград, но ми се иска да избера България. Тук ми е някак комфортно и уютно“, сподели самата Индира.

indira radich

„Много ми се иска да снимам в лентата вашата Николета Лозанова и Маги Желязкова, както и Мистър България Георги Йовчев“, добави Радич.

По време на срещата с г-н Димитър Иванов обсъдиха и бъдещи проекти свързани с клубни участия и нови снимки.

„Повече от щастлив съм, че невероятната Индира Радич избра страната ни за снимките на новото си видео, още повече че света ще види малка и красива България“, сподели Атанас Лазаров, инициатор на проекта.

Новото парче е дело на Ави Бенеди, а режисьор на видеото е Йордан Петков.

Индира Радич съвсем скоро през март ще се качи на 2 хеликоптера и ще заснемем красива София, емблематичната катедрала Александър Невски, Витоша и Националния Дворец на културата.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook