Оборотният рапър Криско вече наближава 30-те, но си остава същият дивак като по времето, когато прохождаше в музиката и когато скандалните му прояви го направиха известен, пише „Таблоид“.

Само преди дни в най-големия порносайт „Порнхъб“ се появи клипче с интимните упражнения на напористия габровец, както твърдят авторите в описанието. Видеото носи недвусмисленото заглавие „Криско е*е на задна“ и вече се радва на повече от 60 000 гледания.

Лицето на рапъра не се вижда в анфас в нито един момент, но няма спор, че чертите на главния герой, който здраво „работи“ върху задните части на чернокоса мадама, напомнят тези на Кристиан Талев. Подобен клип не е кой знае каква изненада, тъй като още преди 7 години, когато беше още невръстен хлапак с едва наболи мустаци, хип-хоп изпълнителят качи в мрежата клип тип „муш-муш“ с брюнетка, която съсредоточено му прави фелацио.

Новото видео е с дължина близо 3 минути, като интересното е, че не е заснето от стационарна камера или от някой от участниците, а от трети човек, който не пести пикантните коментари от рода на „Яко ли ти е, к*рво?“. Самият Криско нееднократно е признавал, че е любител на задната прашка, но никога не е споменавал, че е фен на груповите изпълнения.

По принцип не ме кефи даже с някой приятел да ч*каме, обичам само аз да съм мъжът. В един хотел участвах в една оргия от 9 човека – аз, четирима мои приятели и четири мацки. Никой не го прие на сериозно този масов секс“, споделя изпълнителят.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook