Антонио Сюлейман е израснал в опустошен Алепо, Сирия, но е бил принуден да избяга в Германия със семейството си през 2012 година. Той е израснал в строго религиозна общност. След пристигането си в Европа започва да преследва мечтата си, а именно да стане актьор във филми за възрастни.

Сюлейман в момента е на 19 години и има успешна кариера като Арабския крал, но в същото време получава и много заплахи, включително и смъртни такива.

„Не съм направил нищо лошо. Хората трябва да се занимават с тези, които бомбандират и убиват във Франция, не с мен.“, коментира Сюлейман в интервю за немския вестник Bild.

бежанец порно, Бежанец порно актьор, порно актьор, Антонио Сюлейман, Антонио Сюлейман порно, Антонио порно, Сюлейман порно, Антонио Сюлейман сцена, Антонио Сюлейман секс, Антонио Сюлейман секс сцена, сириец порно актьор

Той допълва, че единственият му грях е, че се наслаждава на свободата, която има в Германия, да прави неща, които в родната му Сирия са забранени.

„Надявам се да бъда най-голямата и най-популярната порно звезда в Европа, както и в арабските страни,“ казва Антонио Сюлейман.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook