На специална церемония беше обявена новата Мис България 2016 и това е Мис Варна – Габриела Кирова.

23-годишната победителка е с две висши образования – българско и от Великобритания. Тя говори два чужди езика – английски и гръцки. Работи в сферата на туризма, а 12 години е била и състезателка по художествена гимнастика.

Нейни подгласнички станаха Рени Радева от Бургас и Стиляна Станчева от Стара Загора.

A photo posted by Gabrielle Kirov (@kirovag) on

Красивата диетоложка Енджи Касабие не само подготви хранителния режим на претендетките за красивата титла, но и дебютира и като изпълнител на сцената на Мис България 2016 в разкошна бляскава рокля дело този път на талантливия ливански дизайнер Ali Younes.

Енджи изпя дебютното си парче на английски и се довери този път на стилистката си Maya-Jules Haddad,която дори зад граница я съветва как да изглежда още по звездно и впечатляващо на сцената.

Съпругът й тв водещ и актоьор Рабих Ал Зейн връчи лентата на най-фотогеничния модел Мис България 2016.

Екипите на няколко арабски тв следяха всяка крачка на младото семейство ще излъчат подробен репортаж са събитието и България.

Мария Бонева пък официално покани красивата двойка да бъдат специални гости на Sofia Fashion week 2017 в модерния хотел Маринела. Именно тогава за първи път в страната ни ще гостува и дизайнера на Дженифер Лопес, Марая Кери и Хаифа,който сътвори на сватбата й в Кайро,роклята бижу с инкростирани над 100 000 камъни Сваровски.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook