Носителка на актуалната титла Мисис България Вселена 2016, Лора Акбари е дъщеря на строителен предприемач, чиято дейност се развива на територията на няколко европейски страни, пишат от ПРофайл. Г-жа Акбари е представител на зодия Рак. Родена е в София, където завършва Софийски университет със специалност Туризъм. Живяла е и работила известно време в Америка,нo от любов към България се връща и с придобития опит и знания решава,че иска да се развива и да създава възможности, както за себе си, така и за всички около нея на собствена територия.

Мисис България Вселена, избраха Мисис България Вселена, Лора Акбари, Лора Акбари титла, Лора Акбари конкурс

Тя е омъжена за персиеца Мансур Акбари, с който се запознават на едно от събитията,които той организира в България, чрез организацията си ( Международна Икономика и Култура).В началото на годината двойката сключва брак в столицата.

Лора Акбари е официален представител на дубайските аромати „Аджмал“ за българския и австрийския пазар. Освен всичко това амбициозната блондинка е и собственик на 2-етажно студио за красота Shahrzad Beauty „Шехерезада“ в София. В продължение на 4 години дамата се е усъвършенствала в миглопластика и микроблейдинг.

Мисис България е посланик на мира,в Международната Организация за Икономика и Култура. Тя се включва в нея, с цел да подкрепи различни социални дейности, насочени в полза на благото на обществото.

Победителката на конкурса смята, че всяка омъжена жена заслужава короната, защото е майка,съпруга и работеща жена. Надява се да има възможността да въздейства позитивно на младото поколение дами, да ги стимулира да са силни и независими жени, достойни партньори,допълват още от ПРофайл.Лора се надява да бъде добър пример за достойнствата на една българска жена, в страната ни и извън границите и.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook