Фики Стораро става все по-популярен извън страната. Фолк изпълнителят пръска чар на хиляди километри и неговите фенове се роят. Сред тях е и студентката Беатриз Матафора от Бразилия, която пристигна специално за участието на изпълнителя в столичен фолк клуб.

Беатриз учи в Германия по програма Еразмус, където се сближава с родна студентка, почитателка на Фики. Смуглата красавица го вижда в интернет и полудява по него и музиката му. След като двамата се сприятеляват във фейсбук, тя без да се замисля решава да си купи самолетен билет и да дойде у нас.

Така се озовава в София, за да чуе и види на живо своя любимец. Същия ден Фики има участие с баща си Тони Стораро, а семейството празнува рожден ден на майката на Тони.

Фики Стораро, Фики Стораро новини, Фики Стораро участие, Фики Стораро концерт, Фики Стораро нова песен, Фики Стораро нова, Фики Стораро песен, Фики Стораро връзка, Фики Стораро приятелка

Беатриз е във възторг, когато двамата вдигат на крака публиката със съвместното си изпълнение. Бразилката вече планува следващото си посещение в страната ни в края на годината, като смята да дойде специално за промоцията на новия проект на Фики Стораро и концерта на Планета.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook