Фолк певицата Преслава се оказа всестранно развита жена, която има неподозирани таланти.

Петя Колева Иванова, известна с артистичния си псевдоним Преслава, е българска поп-фолк певица. За началото на кариерата ѝ във фирма Пайнер ѝ помага Милко Калайджиев. На 20 януари 2004 г., с негова помощ Преслава подписва договор и става част от музикалната компания. Първата излязла песен на певицата е дует с него, озаглавен „Нежен рекет“. Тогава тя все още не използва артистичния си псевдоним и е изписана като Петя. През пролетта излизат първите две самостоятелни песни на Преслава – динамичното парче „Тази нощ безумна“ и баладата „Дума за вярност“, последвани от летния сингъл „Мили мой“. Макар и без видеоклип, много силно се откроява песента „Нямаш сърце“, превърнала се в последствие в песен-емблема за Преслава.

Една от най-новите страсти на певицата е въздушната йога и акробатика. Тя сама направи това признание в снимка публикувана в Instagram.

Снимка, публикувана от Preslava (@preslava__) на

Преди да стане поп-фолк звезда Петя Колева Иванова се занимава с мода и по точно била е шивачка. Известната изпълнителка умее да шие гащи, прашки, бикини, кюлоти, слипове … и изобщо всякакво бельо. Сега от време на време и за разнообразие фолк дивата сама шие бельото си.

С какво ли ще ни изненада още Преслава се питаме ние?
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook