Явор Бахаров се помисли за голяма ВИП звезда. Той се опита да изиграе „Вип Брадър“ с остроумен ход на ръба на договора си с продуцентите на предаването. Вместо да прецака шоуто, сам падна в собствения си капан. Продуцентите го изиграха него като пуснаха в национален ефир пазарлъците му и кадрите с изнудването му за пари.

Оказва се, че Явор Бахаров е материално момче.
Алчността му не свършва само с това. Той посегнал на парите й на митичния Филип Найденов-Фатик. Неотдавна е имал любовна афера с Александра Тюркмен. От тази връзка материалното момче се е надявало да се облажи, но плановете му се провалят. Майката на девойката бързо узнава за користните намерения на младока и връзката между двамата е прекратена.

Вижте карикатурата:

Явор Бахаров, карикатура Явор Бахаров, Явор Бахаров материалист, Явор Бахаров алчност, Явор Бахаров изложи, Явор Бахаров ВИП, Явор Бахаров изцепка, Филип Найденов Фатик, пари Фатик, Явор Бахаров любовен, Явор Бахаров афера, Явор Бахаров любовна афера, Александра Тюркмен, Александра Тюркмен прецака, Бахаров Тюркмен, Тюркмен наследник, Тюркмен наследница, Тюркмен милиони, Явор Бахаров зет, Явор Бахаров зет на, Явор Бахаров зет Фатик, Явор Бахаров Вип Брадър, Вип Брадър изигра
карикатура: Явор Станимиров

Александра все още няма достъп до парите на баща си, тъй като законната и незаконната жена на Фатик – Адриана и Невена водят люта битка за наследството на убития ъндърграунд бос Филип Найденов-Фатик.

Автор на карикатурата е Явор Станимиров. Той е на 40 години и от София. Завършил е „Педагогика на изобразителното изкуство“ като средно-специално и „Арт Дизайн“ в НБУ.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook