Актрисата Луиза Григорова дълго време предпочиташе да не коментира любовта си връзка с режисьора Мартин Макариев. Двамата се запознават покрай участието си в сериала „Дървото на живота”. Той пък имаше кратка любовна авантюра с колежката й Елена Петрова. Сега влюбените гълъбчета Луиза Григорова и Мартин Макариев са неразделни.

„От хората съм, които силно вярват в любовта и за които любовта е най-важното нещо. Ако имам правилния човек и голямата любов, всичко друго ми се случва безпроблемно. Няма такова нещо като „или любовта, или работата“, напротив. Да, в театъра помага да си в любовна драма, защото играеш прекрасно, изпитвала съм го. Но сега, когато съм толкова одухотворена, разбирам, че това е най-ценното. Не несподелената любов, а истински споделената любов без никакви задръжки. Все съм си мислила „това е моята любов”, „това е моята любов“, „това е моята любов“, докато не разбрах че моята истинска любов е нещо много различно. Сега го намерих, обичам го до Бога и обратно и не искам да се разделяме никога! Мечтаем за кино и семейство”, казва Луиза.

Снимка, публикувана от Luiza Grigorova (@luissag) на

Луиза е сигурна, че това е любовта на живота й. Това е причината тя да сподели за нея.

” Не може с думи да опиша какво точно харесвам в него – разбира се, за мен той е най-красивият, най-добрият и най-умният мъж, единственият. Всичко е той. Разбира се, това са думите на един влюбен човек. Сигурно някой, който ни гледа отстрани, ще си каже: „О, те са много влюбени, ще им мине.” Надявам се да не ни мине никога”, казва още за любовта младата актриса.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook