Популярният дизайнер, Жоро Пентаграма, даде поредното доказателство за екзотична оригиналност, влизайки в ролята на Бог. Проектът е на дарк рок бандата DREG STARZ, а Пентаграмът е с главно участие в първия им видео клип „Children Of The Night”.

Момчетата (Nick D’Monicus – основни вокали/китари), Van Dal – китари/бек вокали), S.A. Decay – бас китари/бек вокали и Blagg O’Beast – барабани), които подгряваха емблематичния китарист Slash от Guns ‘n Roses през 2013 г., тогава под името Alley Sin, правят сериозна заявка за завръщане на твърдата сцена, пресъздавайки илюзорната среща на „нощно създание” с неговата „избрана жертва“.

Жоро Пентаграма, Жоро Пентаграма видео, Жоро Пентаграма клип, DREG STARZ, DREG STARZ песен, DREG STARZ клип, DREG STARZ видео, DREG STARZ нова песен, DREG STARZ нова

“Като автор на музиката и текста на песента, държа да отбележа, че фразата „деца на ноща“ е на първо място в преносен смисъл – споделя фронменът на DREG STARZ , Nick D’Monicus. Идеята за текста ми дойде от там, че с бандата се виждаме, свирим, репетираме, излизаме и се забавляваме предимно вечер. През деня всеки е отдаден на други ангажименти, но за нас музиката е средството, което ни сплотява и ни кара да се чувстваме на 100% себе си. Тя е това, в което истински вярваме“.

Екипът, пресъздал историята по ноти е повече от интересен: Идеята зад видеото е на награждаваната английска филмова компания Before Dawn Productions.

Режисьор и продуцент е българинът, живеещ в Лондон, Анди Михов. Оператор и монтаж Val Volegna от „12 Капки Олио“. Клипът е заснет в колаборация с известни български алтернативни модели, фотографи, и блогъри – Mirsea’s Wonderland, геймърката, водеща и модел LEXIE, Антония Гласкова, N. Carmine, V4Poison, Bradabrat, английската фетиш и латексова дизайнерка Am Statik. В главната роля е красивата и енигматична Ния Виячева.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook