Моделът и бодибилдър Биляна Йотовска бе избрана за фитнес модел №1 в света преди броени дни. Тя триумфира на „Олимпия“ 2016 в Лас Вегас в състезанието „Flex bikini model search“.

„За мен това е сбъдване на една отдавна чакана мечта! За хората, които не са толкова запознати с този спорт, ще поясня малко за самото състезание. Аз участвах във фитнес конкурса Flex model bikini search, който е част от престижния „Олимпия“ уикенд в Лас Вегас! Това е най-известното фитнес събитие в световен мащаб, нещо като олимпийските игри в този спорт, ако мога така да го нарека! До този форум се стига с много труд, постоянство и дисциплина“, казва Биляна Йотовска за в. 24часа.

Предстои пускането на нейна собствена линия хранителни добавки. Фитнес моделът издаде и книга за здравословно готвене и хранене, която вече е преведена на английски и ще бъде разпространявана в чужбина.

Топмоделът Биляна Йотовска е родена на 26 декември 1984 година в София. Тя е дипломирана художничка, завършила е Националната художествена гимназия и Националната художествена академия в София. Мъжът до нея е Димитър Димитров – европейски и световен шампион по културизъм. Двамата имат дъщеря – Никол, родена пред април 2010 година.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook