След успешния проект с ДжиДжи БиДжи, Зипо и Слаш зарадваха феновете си с нов сингъл, който носи заглавието „Дай му мамо“. По традиция музиката и аранжимента са дело на Бате Пешо, а текста на самите изпълнители.

„От доста време подготвяме песента, мисля че сега е време да зарадваме всички, които харесват нашите песни“ – споделя Зипо.

„Интересен е сюжета на „Дай му мамо“ има много смешни моменти“ – допълва още Зипо. Видео клипа е първия в България First Person Shoot дело на Devil Cinema. Във видео клипа има снимки от Коста Рика.

„Снимахме с голяма самоделна каска, защото няма такива приспособления за подобно заснемане и бяхме атракция навсякъде. Всички идваха да си правят селфита. Беше голям смях. Често Зипо се спъваше, защото не се вижда много добре“ – с усмивка разказва Слаш.

С това смело може да отбележим, че Зипо и Слаш наистина винаги обичат да експериментират всичките им проекти са кой, от кой по-успешни. „Дай му мамо“, ще допадне на всички ценители на хубавата музика, типично в стила на двамата рапъри, песента има хитов заряд и със сигурност ще се нареди сред най-хитовете попадения във всички музикални класации.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook