Актрисата и певица Селена Гомез (Selena Gomez) направи изявление, че планира да спре за известно време творческата си дейност и концерти поради здравословни проблеми. Тя е принудена да излезе в непланирана почивка поради пристъпи на паника, депресия и тревожност, които са възникнали след лечение на лупус.

В началото на 2014 г., Селена също трябваше да прекрати временно кариерата си и да премине курс на химиотерапия, поради тежкото автоимунното заболяване, от което страда.

„Всичките ми фенове знаят, че съм болна от лупус. Тази болест може да има различни странични ефекти върху човешкото тяло. Аз открих: тревожност, пристъпи на паника и депресия. Те могат да причинят много проблеми. Искам да бъда активна и да се фокусира върху поддържането на здравето и щастието си. Реших, че най-доброто решение е да си взема неочаквана, но необходима почивка“, казва Селена Гомез.

Снимка, публикувана от Selena Gomez (@selenagomez) на

Надяваме се, че Селена Гомез ще бъде в състояние да се справи със здравословните си проблеми и скоро ще можем да я видим отново на сцената.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook