33-годишният руски рапър Тимъти отвори своя ресторант за бързо хранене Black Star Burger в центъра на Москва. При откриването той лично приготвя бургери и забавлява посетителите. Цените на сандвичите започват от 160 рубли.

По време на откриването на заведението се събра тълпа от повече от 5000 човека за безплатни хамбургери. В първият ден Тимъти ги раздава безплатно на желаещите да опитат храна, която е приготвена лично от руската звезда.

Според Тимъти за приготвянето на бургерите се използват само пресни продукти, а говеждото месо не се подлага на дълбоко замразяване.

Видеоклип, публикуван от Black Star (@timatiofficial) на

Любопитен факт е, че Тимъти и работниците бяха с черни ръкавици.

Тимъти е роден на 15 август 1983 година в Русия. Има еврейски и татарски произход. Става известен на руската общност с участието си в музикалното риалити шоуто Star Factory 4. Той е певец и автор на песни, продуцент, актьор предприемач. Изключително популярен е не само в родината си, но и отвъд нейните граници. В кариерата си той има съвместни проекти с легендите на хип хопа P. Diddy, Timbalandm, Craig David, Eve и много други.

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook