Неостаряващата звезда от „Спасители на плажа“ Памела Андерсън се снима в клип на младият френски певец Жулиен Доре (Julien Doré). Песента „Езерото“ („Le Lac“) е очарователна балада, а видеото е ко-продукция с Brice VDH.

Андерсън съвсем внезапно се появява в самия край на видеото. Тя е облечена в бяла ефирна рокля с голямо отворено деколте. И изглежда, че Пам все още е невероятно секси! Жулиен Доре и Памела Андерсън играят романтична среща: прегръдка и целувка помежду си на фона на планински пейзаж.

Очаква се, новият албум на Жулиен Доре да излезе на 14 октомври тази година. Ще съдържа 13 песни и със сигурност „Езерото“ ще присъства. За два дни клипа към песента е гледан над 350 хиляди пъти в портала за видео Youtube. Вижте го:

Жулиен Доре е френски певец и актьор. Роден е на 7 юли 1982 година в Алес, Франция. Печели наградата на Мюзик Айдъл през 2007 година. Има издадени три албума. Участва в няколко филма. Още през 2008 година в негов видео клип се снима и звездата на френското кино Катрин Деньов.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook