„Любовта не е игра“ се нарича най-новата песен в репертоара на Мая Нешкова. С нея певицата започва нова вълна в творчеството си и обещава всеки месец да радва почитателите си с по едно чисто ново предложение.

Музиката и аранжиментът отново са на един от най-големите ни съвременни композитори Кирил Икономов, а текстът е на самата изпълнителка.

„Посланието ми е насочено най-вече към младите хора – да знаят, че животът е колело и всичко се връща“, споделя поп звездата.

С композицията тя дава заявка и за превъртане на колелото на собствената си кариера и връщането й по стълбичката нагоре.

„Честит рожден ден“ ме е надскочила по популярност, но все още пред мен стои личното предизвикателство да направя и още много хитове. В новите ми песни има много достойни за такава слава“, казва Мая Нешкова.

Кирил Икономов разкрива, че негови земляци от македонския край първи са чули записа на „Любовта не е игра“.

„Като я чуха, поискаха да я слушат още веднъж, а после казваха „Ке има болка от тая песен, ке боли“. Даже момчетата от оркестъра ни започнаха така да я наричат „Ке боли“, разказа маестрото.

Мая Нешкова смята, че в днешно време любовта е станала игра и това я е провокирало за създаването на текста на песента.

„Във вселената има ограничен брой души и неограничен брой тела“ – много ме впечатли тази мисъл на Марина Цветаева. Чрез песента по достъпен начин искахме да кажем, че любовта е нещо възвишено и всеки компромис рано или късно ще те настигне“, допълва музикалната любимка, а нейната половинка добавя: „Без любов светът няма да е същия“.

Записът на „Любовта не е игра“ е осъществен в собственото студио на обичания творчески тандем, а във вокалите са се включили и близначките им Весела и Йоана Икономови.

„Макар да има много нови изпълнители и песни, виждам, че нашата ниша си стои празна. По обективни причини – чисто житейски, бяхме по-неактивни досега, но сме в дълг към верните си почитатели. Имаме какво да им кажем, затова всеки месец ще ги даряваме с по един нов хит. Това е само началото, има хитове за всички“, казва Кирил Икономов.

Мая Нешкова вече е направила няколко пробни концерта в страната.

„Навсякъде е пълно, има интерес и това ме кара да не бързам с новия албум. Искам да бъда перфектна, както винаги. Публиката заслужава много. Започвам смело заявките за своите концерти“, отсича Мая Нешкова.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook