Най-голямата югославска звезда Лепа Брена има един вълнуващ и бурен живот.

„Моето семейство не беше заможно. Имаше дни, когато ядяхме само хляб и кисело мляко“, припомня си юго певицата в интервю за сръбското списание Puls.

„Той беше до мен в трудни моменти. Няма човек като него. 24 часа на ден не се отделя от мен, когато бях болна. Грижеше се всеотдайно за мен, хранеше ме и ми държеше ръката“, казва Лепа Брена за съпруга си.

19 години след смъртта на лейди Даяна тенисист №1 на бивша Югославия Слободан Живойнович призна, че е имал близки отношения с лейди Даяна принцеса на Уелс.

„Беше удивителна жена. Можех да говоря с нея за най-обикновени неща. Викаше за мен от трибуните, въпреки че кралското семейство имаше VIP ложа на „Уимбълдън“, спомня си Живойнович, който сега е женен за турбо фолк иконата Лепа Брена.

„Плача само, когато никой не вижда“, казва певицата.

Снимка, публикувана от Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) на

Лепа Брена се омъжва за Слободан Живойнович в рокля на “Диор”. Двамата са образец за семейство и никак не е чудно, че сватбата им спечели награда за най-пищна и запомняща се церемония на изминалия век.

Лепа Брена е родена е на 20 октомври 1960 в град Тузла, Босна и Херцеговина. Истинското ѝ име е Фахрета Яхич, по мъж – Живоинович. Тя е третото дете в семейството – има по-големи брат(Фарук) и сестра (Факета). Детството ѝ минава в Бръчко. В средното училище тренира баскетбол. Още тогава започва да пее – изпълнява рок хитове по училищните сбирки и бързо става популярна сред съучениците си.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook