Катето Евро се поднови след лятото.
Факт е, че сега тотално е сменила визията си. Не само, че е станала блондинка, но и се е публикувала, облечена в строг и елегантен костюм.

Звездата от „Оркестър без име“ не е снимала от години, а с последните 3 години стои без почти никаква работа. Тази ситуация ужасно я затормозяваше, докато не се намери човек, който да оцени таланта й. От няколко седмици режисьорът Ники Илиев е наел Катето, за да я върне обратно към актьорството и филмите. С негова помощ тя се надява най-накрая да се избави от унизителното положение да живее на помощта на сина си Александър Кадиев.

„Поканиха ме да бъда водеща в една от големите телевизии. Предаването ще е много забавно и симпатично, ще стартира на 30 септември. Въобще за 60-годишнината ми се случиха много готини неща“, каза наскоро Катерина Евро за вестник „Труд“.

И още нещо: Днес, 16 септември, по случай 60-годишния юбилей на Катерина Евро, излиза от печат „Тетрадка за рецепти и спомени”, една топла и благоуханна книга за любовта към семейството, приятелите и храната като символ на уют.
Премиерата на „Тетрадка за рецепти и спомени” ще се състои на 26 септември.

Катерина Илиева Евро е известна българска актриса, родена на 1 септември 1956 г. в София. Работила е в студия за игрални филми „Бояна“, снимала се е в редица телевизионни предавания. Публиката я свързва с участието й в едни от най-популярните и обичани български филми, в т.ч. „Оркестър без име”, „Закъде пътувате”, „Три Марии и Иван”, „Равновесие”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook