Името на Венета Стоилова е познато на меломаните като едно от лицата създали момичешката поп група B.Voices. Преди години българските „Spice girls” взеха награда в конкурса „Златният Орфей“, категория „Млад изпълнител“, а в последствие грабнаха сърцата на феновете с проекти като „Мраморна жена“ и „Всичко отначало“. Сега Венета е готова да разбие класации с новия си авторски проект „Истински ли си“.

Интересна история ражда песента. „Всъщност инициативата за създаването й е на Райчин Генов- разказва Венета- преди време той ми се обади с покана за участие в новия формат на „Златният Орфей“ и това беше повод „Истински ли си“ да се превърне от идея в мелодична реалност.“

Композиторът Стамен Янев става музикален копродуцент на проекта, текстът е на Десислава Софранова, а много скоро след създаването на аудиото, писателят-режисьор Радослав Гизгинджиев („Рай“, „Вратите“, „Дневниците“, „Пеперудите“) се заема с видеото.

Изборът на Радослав за „диригент“ на визията не е случаен. „Потърсих го след като прочетох негова публикация за любовта, която силно ме впечатли- споделя Венета Стоилова- Исках клипът на „Истински ли си“ да бъде създаден от човек, имащ същото усещане и възприятие за любовта.“

Като партньор на Венета за снимките е поканен младият и набиращ все по-голяма популярност актьор Стоян Габровски и… резултатът е впечатляващ! Клипът на „Истински ли си“ се превръща в един мини филм за магията наречена любов!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook