Етнокралицата Ищар отново е в България. Бившата вокалистка на френската група „Алабина“ идва с антуража си за участие в „Шоуто на Слави“. Това не е единственият й професионален ангажимент тези дни. Тя се включи в снимките на музикален видео клип. Видеото е към дуетна песен с фолк певицата Цветелина Янева.

Новият албум Baila на Ищар е на музикалния пазар от 24 юни. Той съдържа 12 трака, между които е и вече превърналият се в тотален хит сингъл „A Paris“. Две от песните са дело на френската певица Индила.

„В деня, в който пристигнах в Париж, бях очарована от богатството на населението му, прииждащо от всички хоризонти и енергията, излъчвана от тази смес от култури. Аз, която съм пътувала много по света, на секундата бях пленена от този изключителен град и неговото усещане за динамика и жизнерадост. Той ме вдъхнови за албума“, изповядва се Ищар.

Израелската певица Ищар избра България за една от първите спирки в световното турне, с което промотира албума си. На 18-ти октомври певицата ще извие красивия си ориенталски глас в зала 1 на НДК. По време на концерта си у нас тя ще пее на арабски, израелски, френски, испански, английски и български.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook