В руската столица се проведе благотворителен бал и търг организиран от фондацията „Обнадеждени сърца“ на модела Наталия Водянова.
Антонио Бандерас дари постъпленията от продажбата на парфюм. Той бе специален гост. Бандерас направи и няколко фотоса. Актьорът Антонио Бандерас (Antonio Banderas) е в Москва за представянето на фотоизложбата си „Жена в злато“ („Women in Gold“). Може и да ги включи в третата си фотоизложба.

Специална звезда на благотворителния аукцион бе певецът Дима Билан. Той изпълни песента „​​Не се мълчи“ .

В продължение на няколко месеца Дима Билан буквално се „стопява“, а феновете му са разтревожени, чудейки се на какво би могло да се дължи бързата загуба на тегло.
Певецът реши да разсее спекулациите и разкри истинската причина за загубата на килограми. Той има тежък гастрит, предизвикан от натоварения график и неправилно хранене.

Снимка, публикувана от Дима Билан (@dimabil) на

Фондацията събра 800 000 долара по време на търга.

Дима Билан е роден на 24 декември 1981 г. в Русия.
След участието му в „Евровизия 2006“ с песента „Never let you go“, която има и руска версия, Дима Билан става популярен не само в Русия, но и в Европа. Певецът има 3 издадени албума: „I am a night hooligan“, „Between the sky and heaven“ и „Time river“.
На 24.05.2008 Дима Билан се явява за втори път на „Евровизия“ в Белград за разлика от 2006 той постига голям успех през 2008 като за пръв път печели Евровизия и така той осигури за първи път победа на Русия в „Евровизия“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook