Фолк дивата Цеца Величкович не крие факта, че е много щастлива.

„Новият ми албум „Autogram“ се приема много добре от почитателите ми. Аз предпочитам да слушам песните „Неправилен отговор“ („Netačan odgovor“) и „Милосърдие “ („Dobrotvorne svrhe „)“, разкрива любимите си песни звездата Цеца.

„Autogram“ вече е със сериозна заявка да разбие и всички музикални рекорди. Той вече има общо над 20 000 000 гледания в сайтовете за видео споделяне.

Цеца лично е взела решение албумът да не се разпространява в търговската мрежа в България. Кралицата на Балканите вече категорично е отказала всички запитвания от страна на родните дистрибутори за правата на „Autogram“.

Примата на балканската музика Цеца Величкович зарадва феновете си с нов албум. „Autogram“ е шестнадесетият албум на Цеца, издаден на 25 юни 2016 г. от Ceca Music и съдържа 11 песни. Албумът е стилистично по-колоритен от предишния. Вокалистка на някои от песните е Анастасия Ражнатович, дъщерята на Цеца. Гости в албума са момчетата от група Тропико бенд, с която Цеца записва песента Метар одавде.

Текстовете на песните са свързани с проблема за измамата, положението на жените, страданието и всичко останало, което върви с любовта.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook