Най-известната двойка на 2000-та година Бритни Спиърс (Britney Spears) и Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake)може да се събере отново, но в името на музиката.

На червения килим на филмовия фестивал TIFF в Торонто журналисти казаха на Джъстин (35), че бившата му любовница иска да работи с него.

„Наистина ли? Аз имам малко дете, аз не гледам новините и не знам за това. Съжалявам, че не съм наясно. Аз съм на разположение, Бритни обади ми се! “ – отговори Джъстин Тимбърлейк.

Изказването му възбуди фантазията на феновете им. Може би скоро ще чуем тяхната нова дуетна песен, а защо й да не ги видим в съвместен клип.

Снимка, публикувана от Flaunt Magazine (@flauntmagazine) на

Американската певица Бритни Спиърс има труден характер. Това призна самата тя пред Flaunt Magazine, като допълни, че е доста скучен и нервен човек.
„В действителност съм скучен човек. Рядко излизам и не правя нищо интересно. Аз съм като Дева Мария, наистина. Промених тотално живота си. Сега всичко е по друг начин. Други времена, друга епоха“, каза Бритни, която засне и тематична фотосесия за списанието.

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк се превърнаха в абсолютни тийн идоли още преди да навлязат дори в пубертета. Медийният интерес около тях беше шокиращо висок, а феновете им бяха милиони. Както всички очакваха, Джъстин и Бритни се сприятелиха и станаха гаджета. Те се срещат 4 години и феновете им предричат вечно щастие, но изненадващо за всички се разделят.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook