Линдзи Лоън забрави за скандалите с досегашният си любим Игор Тарабасов. Очевидно е, че тя се е примирила с раздялата с руският богаташ. Линдзи Лоън първо пътува във Франция, а след това отиде в Сардиния с приятелска компания, за да забрави ужаса с Игор Тарабасов.

Сега звездата се утешава на любимият остров Миконос. Изглежда, че спомените за почивката на това късче земя с бившият си любим не я притесняват. Тя изглежда се чувства отлично в Гърция.

На островната земя звездата постоянно е в компанията на Денис Папагеоргиу. Те закусват и вечерят заедно. Разхождат се отново заедно. Любуват се на морският бряг и залезите.

Денис Папагеоргиу е собственик на популярен местен ресторант. Той е атрактивен, мускулест и най-важното за Лоън, че е богат.

Снимка, публикувана от Lindsay Lohan (@lindsaylohan) на

„Линдзи търси богат човек. Тя си помисли, че принцът е Игор, но това не се получи. Сега вместо да се скрие и да ближе раните си тя е решна да се върне в играта и да намери своя „татко“. – шушукат в обкръжението на Лоън.

Може би, Денис Папагеоргиу оказва просто приятелска подкрепа на Линдзи Лоън и той й помага да се справи с емоционалната болка след раздялата с любимия си…
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook