Фолкпевецът Галин показа, че си пада по красиви жени, и то блондинки. При последното му участие във фолк клуб се вихреше моминско парти, на което чаровният изпълнител призна своята слабост към русите дами.

“Естествено външния вид има значение, но за мен е много важно и общуването, държа много на интелигентността. Искам да не ме възприемат като популярна личност, а като нормален човек. Известността има плюсове и минуси. Жените припадат след теб, защото си на върха. А след това?! Често пъти не са искрени.” – споделя Галин.

От работа не му остава време за личен живот, но пък е доволен от себе си и за това, че хората оценяват музиката му.

Галин

“Рисковано беше да започна сам по този начин. Участвам във всяко звено от работата – от концепцията за дадена песен до нейната реализация – текст, музика, видеоклип. Имам много нови идеи за песни в различни стилове. Доста е натоварващо, но съм щастлив, от това, което правя.” – казва още.

Самобитният певец е и винаги на режим, за да поддържа добрата си форма – пет пъти в седмицата на фитнес, единствено здравословна храна.

“Обичам средиземноморската кухня. В къщи правя само фрешове, храня се навън.” – смее се певецът.

След последното си участие за сезона Галин ще обиколи Българското черноморие, а след това стяга куфарите за своята заслужена ваканция.
Тази година ще почива в Испания и ще обиколи – Майорка, Ибиса и Барселона.

Трябва да събере сили, защото есента ще ни изненада с два нови проекта.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook