Телевизионерът Румен Луканов буди много въпросителни с поведението си, след като почти ежедневно се затваря с руса дама в новия си офис, което бе потвърдено и от персонала на заведението. Румен хитро е разположил работното си помещение в държания от него магазин. В новооткритото пространство той пристига обикновено по обяд с модерния си джип, а често заедно с него слиза и атрактивната блондинка.

Румен е женен мъж, коментират свидетелите и не могат да си обяснят появата на неизвестната дама в неговата компания. Популярният водещ често се появява в компанията на красиви жени, но близостта му с тайнствената красавица е наистина подозрителна.

В магазина му има и сладкарница, в която двамата се срещат на кафе или шоколадова торта. Румен има още един новооткрит вино бар до Съдебната палата и със сигурност е атрактивна хапка за представителките на нежния пол. Магазинът и барът на шоумена, както стана ясно още при откриването им, разполагат с над 100 вида селектирани вина и собствена кухня. Тъй като водещият на „Сделка или не“ е в летен отпуск той явно има достатъчно време за тайнствената блондинка и стои нон-стоп в магазина.

„Жена му Ива е бясна. Изнесла се е от дома им. Този път май нещата отиват към развод. Самият Луканов яростно отрича, че ралица му е любовница. „С Ралица сме просто колеги, държим се неформално“, казва Румбата, но думите му не хващат дикиш.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook