Заедно с Марина Кискинова и дъщерята на Наско от Б.Т.Р. Мартина, заснеха новото си съвместно видео

Група Оgi 23, Дичо и компания пътуваха с кемпер из Родопите. Поводът бе заснемането на видео към песен от новия албум на бандата. В „снимачната компания“ се включи и актрисата и певица Марина Кискинова, позната от сериала „Sex, лъжи и TV”, както от редица музикални реалити предавания у нас. Във видеото „Чернова“ на Ogi 23 feat Дичо се засне и дъщерята на Наско от Б.Т.Р. – Мартина Пенева, която учи в НАТФИЗ. Тя е в ролята на приятелката на Марина, с която пътуват на автостоп и се присъединяват към веселата компания в кемпера.

Действието се развива при язовир Широка поляна в Родопите. Освен красиви природни картини, в клипа на „Чернова“ има много романтика, като в ролята на двамата главни герои – влюбените, влизат Марина Кискинова и Веселин Ценов – Algoriddim, който е правил и мастеринга на песента. Идеята на музикантите е да разкажат за любовта в нейната най-красива и естествена форма, която хармонира на чистотата на природата. Двойката хвърля камъчета в реката, пее песни край огъня в компанията на приятели и се наслаждава на природата, без смс-и с телефони или чатове в интернет.

Приятните емоции са допълнени от въздействащия тембър на Дичо, който често се появява във фокус с китара в ръка.
Музиката и аранжиментът на песента са на Константин Ангелов и Дичо Христов, текстът е на Ангел Ангелов, а режисьор на видеото е Георги Ангелов.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook