Скандалната актриса Линдзи Лоън се завърна към истинския си нрав. След като няколко години се опитваше да стои далеч от проблеми, а напоследък се правеше на щастливо сгодена за руснака Игор Тарабасов, преди няколко вечери Линдзи пак претърпя нервен срив.

30-годишната холивудска актриса извика полиция в дома си в Найтсбридж, Лондон, с виковете, че 22-годишният Игор иска да я убие.

Конфликтът между Линдзи Лоън и нейният годеник Игор Тарабасов получи неочаквано и неприятно продължение. След като тя обвиняваше публично руснака, че и изневерява с различни жени по баровете сега го набеждава в домашно насилие и опит за убийство.

„Той току-що се опита да ме удуши. Той почти ме уби. Моля, моля, моля да помогнете. Всички разбраха. Махай се от къщата ми!“ – Линдзи изкрещя от балкона, събуждайки всички съседи.

Линдзи продължава да крещи: „Направи го. Ти си шибан луд. Ти си болен. Нуждаеш се от помощ. Това е моят дом, така че махай се от тук. Аз вече не те обичам. Ти се опита да ме убие! Всичко свърши между нас.“

Линдзи Лоън и Игор Тарабасов

Припомнете си, че Линдзи Лоън и Игор Тарабасов се срещнат през декември 2015 г., а през април тази година двамата се сгодиха. Тарабасов е възпитаник на Cass Business School, Лондон и собственик на агенция за недвижими имоти, а баща му развива успешен бизнес в Русия.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook