Тази седмица специален гост в “БГ Версия” е Мария Илиева. Продуцентите на музикалното шоу споделят, че за тях е чест да представят най-големите хитове на звездата в нова, неочаквано добра версия.

Мария Илиева е един от най-успешните и значими съвременни поп изпълнители, с 26 №1 хит сингъла (солови и в колаборация) и над 30 награди и отличия за музика и стил. В продължение на повече от 15 години тя категорично доказва, че музикалният ѝ талант и присъствие са от истинска световна величина. В “БГ Версия” тя представя песните „Нека вали“, „Лунен сън“, “I like”, “Давам всичко за теб“, „Играя стилно“ и “Truly“ заедно с музикантите Георги Янев – китара, Борислав Бояджиев (DJ Borche) – ударни, Младен Димитров – Mr.Moon – перкусии и синтезатори, Мартин Ташев – тромпет и ЛаТиДа – беквокали, а за изпълнението на „Давам всичко за теб“ на сцената излиза Графа.

Идеята на БНТ и продуцентите от Монте Мюзик и БГ Радио е във всяко издание на “БГ Версия” да бъде представян популярен наш изпълнител. Уникалното в предаването е студиото, превърнато в сцена за мини концерт, който изпълнителят или групата подготвят и изнасят пред подбрана публика. Смисълът е хитовете на госта да прозвучат по нов начин, а почитателите да го видят в светлина, различна от стерилната атмосфера на видеоклиповете. Продуцентите ще накарат феновете да се почувстват още по-близо до любимците си, като ги допуснат и в автентично звукозаписно студио, където изпълнителите разказват на водещия Влади Зомбори повече за себе си, за музиката си и за любимите си български хитове.

Премиерното излъчване на “БГ Версия” с Мария Илиева ще бъде на 20 април – сряда, от 20 часа по БНТ HD, а за тези които не успеят да се насладят на музиката и таланта на топ изпълнителката следва повторение в събота, около полунощ по БНТ 1. Ценното за “БГ Версия” е, че тя винаги е на разположение на феновете си онлайн – във Facebook и канала на предаването в YouTube.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook