Филмовите награди на MTV обявиха номинациите си за най-добра борба и най-добра целувка на екрана през 2015 г.
Не всички любимци на публиката бяха отличени в големите филмови награди тази година, но MTV се погрижи никой да не остане пренебрегнат. В категорията за най-ожесточена борба на екрана безапелационно и заслужено номинация получи носителят на Оскар Леонардо ди Каприо за емблематичната борба с мечката във филма „Завръщането”.

Претендент в категорията са и Чарлийз Терон и Том Харди в лентата „Лудият Макс”, както и Дейзи Ридли и Адам Драйвър в „Междузвездни войни”.

Разприте между супергерои не могат да бъдат пренебрегнати, заради което номинация получават и Райън Рейнолдс и Ед Скрайн във филма „Дедпул”. Несъмнено най-забавната борба от всички номинирани е на Сюзън Купър и Лиа във филма „Шпиони”.

От другата страна за „Най-добра” целувка няма толкова много претенденти, тъй като романтичните комедии през 2015 г. не бяха много. Разбира се тук главният претендент е Дакота Джонсън и целувката й с Джейми Дорнан в „50 нюанса сиво”. С тях ще се борят Ейми Шумер и Бил Хадър в критично възхваляваната комедия „Trainwreck”. /Днес+
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook