Българката Десислава Крайчева за едната бройка да влезе в челната петица на конкурса „Мисис Свят 2016” в Китай. Бляскавата церемония се проведе в провинция Донгуан. Представителката на Полша спечели титлата, следвана от Америка, Корея и Канада, които влязоха в топ пет.

„Ние сме много развълнувани за почетното 6-то място и се гордеем с постигнатото“ сподели Анита Мейзер, изпълнителен директор на конкурса за България. Според нея причина за шестото място се оказала голямата сценична треска на Десислава.

Тя представи България на най-високо ниво и успя да покаже на света, че има не само красота, но и всичко останало. Тя е един изключителен човек, бизнес дама с класа, поведение и достойна жена.

12422156 10153995744074629 1170531745 1

Собственикът на правата за конкурса „Мисис Свят 2016” Дейвид Мармел остана изключително впечатлен от красотата й, стилно обличане, поведение, и цялостното и представяне.

Десислава Крайчева, родена е в София, завършила е в университета „Св. Климент Охридски“, международно право, магистърска степен, на 34 години е. Омъжена е за лекар от 13 години. Живее и в Калифорния, има къща на голф игрище в затворен охраняем комплекс. В Лас Вегас се занимава с покупко-продажба на недвижими имоти.

Има и международен бизнес. Помага на нуждаещи се хора в затруднено здравословно състояние , по света и у нас. Тя е от борда на директорите и основателка на „Volunteers for humanity“ занимава се активно с благотворителност.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook