„Щастлив съм, че Джена намери човек, който е като нея. Аз съм коренно различен от него и това ми показва, че с Джена не сме били един за друг. Имам планове за нашето бъдеще и сега виждам, че е нямало как да се случат. Бил съм заблуден през тези три години. Радвам се, че нещата се развалиха и всеки пое по своя път. Чух, че е бременна, желая им щастие“, казва Джино в интервю пред в. „Галерия“.

„Аз съм на 34 години, а това момче е на 22. Ние сме много различни като хора. Ако си бил наистина влюбен в някого, както тя ми казваше, изведнъж как се влюбваш след месец в друг човек… И даже е бременна от него. Значи всичко с мен е било лъжа и губене на време. Радвам се, че го разбрах след 3 години, а не след 13. Танго се играе от двама, но аз го играх сам“, казва Джино за новия любим на Джена – Атанас Стоев от оркестър „Канарите“.

„Бях й дал две коли – черна и сива. Когато се разделихме черната беше в моя гараж, а другата си остана за нея. Един ден видях на един светофар как това момче кара моята кола и ги свалих и двамата от автомобила“, споделя Джино.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook