Певицата получи номинация в раздел „Съвременна българска музика“ за сингъла си „Разпалвам микрофоните“

Поп певицата Веси Бонева получи номинация за наградите „Икар“ 2016 в раздел „Съвременна българска музика“ за сингъла си „Разпалвам микрофоните“, който е първия фючъринг между изпълнител и денс формация. Тя е в конкуренция с рапърите ALEX P & HONN KONG за „Няма нищо по-добро“ и Живко Петров за соловия му албум „After4″.

Предложенията за най-престижните годишни театрални призове у нас бяха оповестени миналата седмица от Съюза на артистите в България, а церемонията ще се проведе на 27-ми март в София в Народния театър „Иван Вазов”.

Vessy Boneva

„Разпалвам микрофоните“ е съвместен проект между Веси Бонева и денс формация VS DANCE. Музиката е на Светлин Къслев, текстът е дело на Веси Бонева, F.O. и Liter Jack, а режисьор на лентата е Виктор Рик.

Както обяви през миналата година, Веси Бонева подготвя и нов албум. В него ще присъстват много гост-музиканти и изпълнители от различни страни. Албумът отново ще бъде на български и английски език. Сред проектите са колаборации с Бобо, Alozade (Jamaica), James Smith (Germany), Liter Jack, DJ Kaiski и други. В новия албум ще има и песни, в които са включени български фолклорни инструменти, примесени с RNB звучене.

Албумът ще бъде издаден от Starlight Records, а музикален продуцент на хитовия проект е Светлин Къслев.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook