Песента „Бъдещи спомени“ е съвместен проект на музикантите от групата и продуцента Десислав Данчев (Мастило) и е на български език. Парчето, чиито автор е ТОМА е изключително модерно и комерсиално рок парче, като за здравия саунд музикантите благодарят отново на Десо, който е автор на аранжимента.

Групата записва в звукозаписното студио на Mastilo Music, където се случват и мастеринга и миксинга. Клипът на „Бъдещи спомени“ е изцяло имиджов, като музикантите разчитат изцяло на модерната рок визия, примесена с лекия пънкарски стайлинг на Тома. Интересното във видеото е, че участва и манекенка… от пластмаса, на която Тома шепне красиви думи от текста на песента.

Новият клип на ТОМА ще бъде представен официално с гръмка премиера в столичен клуб на 6-ти февруари. Самото събитие ще бъде последвано и от концертна част, в която музикантите от бандата са подготвили два часа авторски репертоар, който ще представят на живо. Феновете ще могат да чуят любими парчета като: „Герой“, „Сам на света“, „Парашут“, както и песни, които ще бъдат включени в следващия албум на групата.

Тома приканва всички свои фенове: „Не се замисляйте, грабвайте коженото яке, обувайте кубинки или кецове и елате да подкрепите българската рок музика!“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook