„Кухнята на Звездев“ стартира в ефира на Канал 3 от 1 февруари, понеделник. Шоуто на известния кулинар Иван Звездев ще се излъчва всяка делнична вечер от 19,00 часа. То се снима в семейната кухня на Звездев, който е и продуцент на предаването.

Специално за зрителите на Канал 3 в половинчасовия формат Иван Звездев ще предлага по една лесна и бърза рецепта и по един специалитет. Той ще заложи както на класическите рецепти от българската кухня, така и на шедьоврите от световната.

„Завръщам се на екран и ще предложа много изненади на зрителите на Телевизията на народа. В предаването ще помагам със съвети на домакините, а през сайта и моят фейсбук профил ще ги консултирам и за всички тънкости в готвенето“, коментира Иван Звездев.

Звездев ще продължи да изгражда култура на здравословно хранене. Същевременно ще показва ястия от различни националности и култури, ще представя рецепти за всякакви вкусове и възможности: от вегетарианци – до почитателите на месото; от начинаещи – до професионалисти.

В „Кухнята на Звездев“ ще гостуват и известни лица, които ще споделят своите тайни в кулинарията. Водещият ще гостува и на различни градове в страната, за да представя местната кухня и обичаи.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook