С бисове и много емоции супергрупата отбеляза своя концерт в столицата

Супергрупата “Легендите” изнесе уникално шоу в Зала 1 на НДК, и изправи на крака публиката, като я накара да пее с тях от началото до края на вечерта.
В началото на концерта Любо Киров от името на на музикантите изрази тяхната съпричастност към трагедията сполетяла Франция. Като допълни, че не трябва да се оставяме страхът да ни победи и че рокът е това – сила и свобода.

Йордан Караджов от Сигнал, Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров започнаха ударно музикалната си рок-епопея с любимите парчета „Богатство“, „Нашият град“ и „Любов“. Още с първите акорди феновете изригнаха. Сред класиките останали завинаги в историята на българската рок музика и в сърцата на меломаните,

които прозвучаха от сцената бяха: „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другия“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Бъди какъвто си“, „Пак ще се прегърнем“,„Има ли цветя“ „Оловният войник“ и други.

Музикалната стихия бързо достигна пълната си мощ, а на финала всички бяха на крака и крещяха “още, още”. Няколко пъти публиката връщаше „Легендите“ на сцената, а те изпълниха тоталните хитове „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“ и „Да те жадувам“.

Интересът към концерта на “Легендите” в Зала 1, беше голям и много от феновете не успяха да се сдобият с билети, защото ден преди събитието залата беше абсолютно разпродадена.

Последният концерт от турнето на “Легендите” ще зарадва почитателите на рока в Русе на 10 декември в зала “Булстрад Арена”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook