Тони Стораро се е обградил с четирима мощни телохранители. Всички гардове били бивши служители на НСО и се славели като едни от най-добрите в бранша.

Очевидци видели изпълнителя да обядва заедно с охраната си в малко ресторантче на магистрала „Тракия“. Докато певецът хапвал турски манджи охранителите строго следели за спокойствието и живота му. Те даже не разрешили на крехко 15-годишно девойче да се приближи до кумира си и да си поиска автограф, като спрели момичето с ръка, опипали го за оръжие и чак тогава го пуснали до певеца.

„На всяко едно от момчетата плаща по 2000 лева, защото те са нонстоп до него, дори през нощта у тях остават задължително двама бодигардове, които да пазят него и семейството му“, разкриват запознати.

Тони Стораро се уплашил за живота си след участие във фолк клуб, когато пияни мутри му забранили да спира да пее, докато те не кажат друго. Единият от тях дори демонстративно размахал пистолет, с който да уплаши певеца.

Според запознати обаче има още една причина за строгите мерки. Неотдавна Тони Стораро е прекратил договора си с дългогодишния си продуцент Ненчо Касъмов, бос на „Диапазон рекърдс“. Отсега нататък Стораро работи само за себе си и респективно няма да отчита 50% от хонорарите си. Заради решението си Тони имал сериозни разправии с Ненчо Касъмов, носи мълвата в чалга съсловието. Докато мине напрежението, певецът си е наел професионална охрана. Той получил информация, че му се готви зверски побой и дори може да се стигне до отвличането му.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook