Мира бе първият попфолк изпълнител, поканен да пее в Стокхолм. В шведската столица звездата на Diapason Records изнесе няколкочасов лайв пред десетки свои почитатели, а партито продължи чак до рано сутринта.

През изминалия уикенд феновете на гласовитата заралийка се бяха събрали в ресторант Olles Krog в Стокхолм, за да могат да се докоснат до своята любимка. Нетърпението им било подсилено и от факта, че в скандинавската страна никога не е гостувал певец от най-масовия жанр. Атрактивната дама, която неслучайно има славата на една от най-големите купонджийки, не ги разочаровала и им предложила невероятен микс от хитове, с който всички се забавлявали до малките часове на нощта.

Самата Мира е очарована от посрещането и топлия прием, който са й оказали в шведската столица. „Беше невероятно. Ресторантът беше прекрасен, а публиката – просто страхотна. Пях няколко часа без прекъсване.”, сподели изпълнителката на „Слънце мое” броени часове след завръщането си в България. „Искаха да чуят всякакви песни. Включително и някои много стари мои парчета, които почти не съм изпълнявала у нас. Освен мои хитове, представих също и такива от други балкански държави и разбира се, народни песни. Всички танцуваха и се забавляваха през цялото време. Беше великолепно! Надявам се скоро пак да получа покана за гостуване там, за да се срещна с тези невероятни хора.”, сподели тя.

Мира признава, че особено много се развълнувала от срещата с едно семейство. Мъжът споделил пред изпълнителката, че съпругата му е нейна почитателка от старта на кариерата й, но понеже оттогава живеят в Швеция, досега не е имала възможност да я гледа на живо. Звездата на Diapason Records, разбира се, не пропуснала да поздрави вярната си почитателка с някои от любимите й песни.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu