Холивудската звезда Итън Хоук (Ethan Hawke) изненада приятно българските си почитатели, след като неочаквано се появи в кафене пред Народния театър.

Облечен в спортно-елегантен стил – с дънки и жилетка, актьорът закуси и пи кафе в компанията на насядали в заведението българи, които първоначално дори не успяха да го разпознаят.

След няколко минути обаче, те се усетиха и по-напористите от тях наскачаха за автографи и снимка за спомен. Хоук не отказа на никой от феновете си, макар да се държеше учтиво, но хладно.

За разлика от него обаче, другата звезда от новата продукция, която се снима у нас – The Getaway, Селена Гомес (Selena Gomez) засега предпочита да стои на сигурно в хотела си. Въпреки това, ентусиазирани почитатели успяха да открият къде е отседнала и в продължение на няколко часа скандираха името й пред хотела.

Двамата с Хоук ще останат у нас в продължение на 20 дни, като засега филмът се снима на външни площадки, а след седмица се пренася в студията в Бояна. Иначе самата лента е римейк на заглавие от 1972 г., в което главните роли бяха поверени на Стив Маккуин (Steve McQueen) и Али Макгроу (Ali MacGraw).
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com